Occupy vappu and happy unplugging!

Occupy Wall Street -aktivistien autonominen kirjapaino Occuprint haastoi taiteilijat ja tekijät suunnittelemaan vappujulisteen. John Emerson tarttui haasteeseen ja joukoutti suunnittelun. Tulos kestää useammankin vapun.

Occupy-liike on tunnetusti moniääninen. Emersonin päätti keskittyä muotoon ja prosessiin julistamisen sijaan. Joukouttaminen oli luonteva ajatus ja se vastasi myös tiukkaan dead lineen.
Emerson kääntyi sosiaalisen median puoleen ja pyysi ihmisiä piirtämään robotteja, jotka pitävät kylttiä. Hän käytti käytti yksinkertaista piirrosohjelmaa ja sääti pikselit isolle.
Lopputuotoksena on 250 robottia. Joukko piirsi joukon.
Occuprintin haaste tapahtui jo vuonna 2012, mutta tulos kestää vapusta vappuun. Julisteesta on sekä raikkaan vihreä että mustavalkoinen versio.
Hyvää vapputoria 2013, sillä torilta se alkoi!
=) ❤ o/

One thought on “Occupy vappu and happy unplugging!

  1. Myös uuden aallon amerikkalainen työosuuskunta nimeltään The Toolbox for Education and Social Action (TESA) osallistui vappuun sunnittelemalla oman julisteensa. Tulos on nähtävillä täältä http://store.toolboxfored.org/labor-strikes-back-poster.Kannattaa tutustua myös TESA:n Coopoly-peliin. Coopoly on vähän niin kuin Monopoli, mutta ei sittenkään! Lisää täältä: http://store.toolboxfored.org/co-opoly-the-game-of-co-operatives/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s