Commons.fi ja Solidaarisuustalous Pixeliähkyssä!

Commons.fi osallistuu Pixelache -festivaaleille Helsingin Vartiosaaressa 7.- 8.6.2014. Festivaaleilla esittelemme julkaisua ja solidaarisuustalouden kartoitusta sekä ideoimme sisältöjä ja kehitämme työnjakoa julkaisun edistämiseksi

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan ja keskustelemaan! Tapahtumassa julkaistaan myös uunituore keskustelufoorumi Yhteisalusta. Keskustelut käydään sekä suomeksi että englanniksi ja työpajojen aikataulut sovitaan joka päivä erikseen.

”Pixelache on monialainen kokeellisen taiteen, suunnittelun ja tutkimuksen verkosto. Festivaali kokoaa yhteen satoja kansainvälisiä ja paikallisia taiteen, designin, tutkimuksen ja aktivismin harrastajia sekä ammattilaisia. Tapahtuman teemaana on tänä vuonna “The Commons”; avoimen lähdeköödin, lisenssoinnin ja kulttuurin haasteet ja näkökulmat. Alateemoina käsitellään bioteknologian, urbaanin kulttuurin ja tieteen avoimuuden, yhteisöllisen jakamisen ja tiedon kysymyksiä.”

http://www.pixelache.ac/fi/

Commons.fi and Solidarity economy at Pixelache!
A working group from Commons.fi and Solidarity Economy network participate in Pixelache -festival at Vartiosaari, Helsinki 7. – 8.6. We present the projects and discuss together with the audience about the relevant topics that should be covered in the publication. We divide tasks and plans for the future development of the project.
 Everyone is welcome to join the festival and the workshop! In addition we publish our new discussion forum Yhteisalusta for the common use. The discussion will be held flexibely in Finnish and English. Timetables of the workshops will be decided in the morning for each day.
”Pixelache Helsinki is a transdisciplinary platform for experimental art, design, research and activism. The festival brings together hundreds of international and local proffesionals and hobbiers in arts, design, research and activism. This year’s theme of the festival is ”The Commons”; the challenges and viewpoins of open source licencing and culture and the questions of biotechnology, urban culture and collective sharing of knowledge and scientific results.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s